Și l-au prins cu… puii furați în mașină!

În noaptea de 5 spre 6 iunie, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin 112, de către reprezentantul unei ferme din Băiculești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras circa 1.000 de pui din incinta societății. Poliția l-a găsit pe hoț cu toți puii furați în mașină și l-a reținut, urmând a fi prezentat Judecătoriei pentru a se decide ce măsură se va lua împotriva sa, până la judecare.

Ca urmare a sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș, angajat al societății, care conducea un autoturism pe raza comunei Băiculești, iar în interiorul acestuia au fost identificați circa 1.000 de pui.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Prejudiciul, cu o valoare estimată la 15.000 de lei, a fost recuperat integral și predat către reprezentanții persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a anunțat IJP Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.