Show total în arena gladiatorilor de la Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross

0
1128

21 de concurenți. Un traseu dificil, extrem de tehnic. Public numeros. Acestea au fost ingrendientele pentru două zile de spectacol extrem la Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross, organizată de Clubul Sportiv Brothers Motorsport, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung, competiție contând ca etapa a VII-a din campionatul național de Rally Cross.

Sub privirile președintelui FRAS, Norris Măgeanu, și ale vicepreședintelui Cătălin Nicolaescu, piloții au dat tot ce au avut mai bun și au făcut proba îndemânării, talentului și determinării la cote foarte ridicate. Și, având în vedere traseul dificil, ar merita subliniat reușitele juniorilor.

Ziua a început cu o paradă a IMS-urilor, mașini de colecție, fabricate din 1964 până în 1974, pe care pasionații automobilelor ARO le-au recondiționat.

Finalele au fost marcate de multe momente neprevăzute, de răsturnări de situație incredibile. Amfiteatrul de pe platoul din cartierul muscelean Grui a devenit o adevărată arenă în care gladiatorii cei mai tehnici și mai încrezători în șansele lor au câștigat.
Așa s-a întâmplat la grupa H2, acolo unde Stan Octavian de la AS Speed Rally București și-a adjudecat titlul după un atac decisiv asupra lui  Gheorghe Liviu de la AS Sprint Club Mioveni, în chiar ultima turnantă.

Un spectacol de senzație l-a făcut și Ciopleiași Ionuț de la Brothers Moror Sport, cu al său buggy care părea un bolid de Formula 1 pe lângă cele ale concurenților. Iar Ciopleiași a făcut spectacol nu doar pe traseu ci în mijlocul publicului, câmpulungeanul putând câștiga lejer titlul de popularitate.

Un moment deosebit a avut loc și la ceremonia de premiere, la care au participat și primarul Liviu Țîroiu și viceprimarul Mărgărin Blidaru. Organizatorii i-au conferit o diplomă de onoare și lui Ion Balzac Mihăilă, unul dintre piloții fostei uzine ARO, acesta oferind publicului și o probă de virtuozitate, în afara concursului, cu o bătrână Dacie, nepreparată, pe dificilul traseu.

Parteneri ai Cupei Câmpulung Muscel la Rally Cross: Primăria Câmpulung Muscel,  SILDVB, Pasteur Caroseria,  Pentarom!

Brothers Motorsport dorește să mulțumească pe această cale Primăriei Câmpulung, tuturor partenerilor tehnici și media pentru sprijinul acordat, spectatorilor pentru numărul mare în care au asistat la competiție și vă lansează de pe acum invitația pentru a participa la evenimentele automobilistice pe care municipiul Câmpulung le va găzdui în anul 2017!

Clasament RALLYCROSS

Juniori
I –€ Gheorghe Alexandru – AS Sprint Club Mioveni
II –€ Tudose Constantin –€・AS Sprint Club Mioveni
III –€ Todor Vendel –€・AS Sprint Club Mioveni
H2
I – Stan Octavian  – AS Speed Rally București
II –€ Gheorghe Liviu –€・AS Sprint Club Mioveni
III – Drăgoi Marin –・Pro Car
H3
I- Ticuță Gigi – AS Racing Cars Brașov
II –€ Pleșa Mihai – AS Sprint Club Mioveni
III –€ Berbecaru Mihai – Pro Car
H4
I –€ Berbecaru Mihai –€ Auto Speed Rally București
II – Ivan Marian –€ Auto Speed Rally București
III –€ Bodea Dan – Auto Speed Rally București
BUGGY / Juniori
I – Talianu Alexandru – AS Rally Cars Brașov
II – Lămbescu Sebastian – AS Sprint Club Mioveni
Juniori II –€ Vârsta până la 12 ani
Domokos Șandor – Târgu Mureș
1600 Buggy
I – Lămbescu Tiberiu – AS Sprint Club Mioveni
II –€ Rizoiu Adrian – Brothers Motor Sport
III – Dunavățu Cristian – ACS Raideri
Super Buggy
I – Ciopleiași Ionuț – Brothers Moror Sport
II –€ Mitoi Mădălin Alexandru – ACS Raideri TG Jiu
III –€ Dunăvățu Cristian – ACS Raideri Târgu Jiu

ECHIPE
I- AC Racing CARS BRAȘOV
II – AS SPRINT CLUB MIOVENI
III – Auto SPEED RALLY BUCUREȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here