Vasile Şalaru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, spune că vrea să introducă în şcoli cursuri la care elevele să înveţe „să meargă frumos şi să fie gazde bune”.

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei a mai precizat şi că fetele ar trebui să se ghideze după motto-ul: „Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii”.

Acesta a declarat că orele de consiliere ar fi utile pentru „o integrare mai uşoară în societate, prin atitudine şi prin ţinută”.

„Aceste ore de consiliere vizează, poate o să râdeţi, poate nu, o integrare mai uşoară în societate, prin atitudine, prin ţinută. Elevii noştri nu ştiu să calce pe stradă. Eu aş vrea să văd o elevă de clasa a XI-a sau a XII-a mergând frumos pe tocuri, dansând vals sau tango, ştiind să fie o gazdă bună şi cred că este o latură a învăţământului românesc care a fost total neglijată şi care ar putea aduce aminte, sper să nu zâmbiţi, de trecuta educaţie de pension”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Vasile Şalaru, potrivit publicaţiei Glasul Hunedoarei.

Comments

comments