Argeşeanca Elena Diana Enache, de 24 de ani, este una dintre cele 30 de persoane decedate în urma tragediei din clubul Colectiv din Bucureşti. În fotografie, Diana este cea din stânga.

Pe Diana şi colega ei, Carmen Oprea, ambele studente la Cibernetică, moartea le-a găsit tinându-se de mână în toaleta clubului Colectiv. N-au mai avut cum să fugă şi să scape din acel infern. Incendiul le-a prins în toaleta clubului. Fumul gros şi căldura infernală le-au ucis.

Originară din Poienarii de Muscel, tânăra provenea dintr-o familie mai amărâtă, dar foarte muncitoare. Fata venea aproape în fiecare week-end acasă, pe timpul verii, şi nu se dădea la o parte de la muncile gospodăreşti. “Nepoata mea era foarte deşteaptă şi muncitoare, să ştiţi că strângea fânul din toată grădina şi muncea orice în gospodărie. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, chiar o aşteptam să ne mai ajute şi pe noi cu treburile gospodăreşti. Participa în fiecare duminică la slujbe când venea la ţară, unde dădea Liturghie şi stătea până la finalul slujbei. Era foarte credincioasă şi cuminte”, a declarat unchiul fetei.
Peste doua săptămâni Diana urma să vină în Poienarii de Muscel pentru al prezenta părinţilor pe cel cu care urma să se căsătorească. Dumnezeu să o odihnescă în pace!

Comments

comments