„Șezătoarea colindelor” organizată de Primăria Pitești se mută pe pagina de Facebook! “Colinda pe care copiii Piteștiului ne-o dăruiau an de an, lângă bradul din holul mare al Primăriei, este așteptată acum, spre încântarea tuturor celor ce iubesc tradiția Crăciunului, aici, pe pagina noastră de Facebook” anunță Primăria Pitești.

“Haideți, așadar, să ne bucurăm împreună, într-o șezătoare on-line, de această minunată datină a colindelor de Crăciun, prin postarea, în cadrul acestui eveniment facebook, de înregistrări video ale colindelor cântate de copiii dumneavoastră, ai piteștenilor. Restricțiile distanțării fizice nu ne permit să vă întâmpinăm cum obișnuiam în alți ani, cu daruri și colindețe, dar vom oferi, prin șezătoarea noastră, darul cântecului vostru tuturor celor ce au nevoie, acum mai mult decât oricând, de căldura Sărbătorilor de acasă!

E vremea colindelor… Haideți să ne colindăm unii pe ceilalți, într-o mare familie, comunitatea noastră, a piteștenilor! Vă așteptăm la Șezătoare, copii! “ este invitația lansată către toți piteștenii.

Regulamentul de participare se regăsește în descrierea evenimentului, pe care îl puteți vizita accesând link-ul: https://www.facebook.com/events/2878008875769267/?sfnsn=mo

Comments

comments