Sesiune specială la Evaluarea Naţională pentru copiii cu febră sau aflaţi în carantină. Examenele naţionale vor avea loc fizic, aşa cum au fost programate, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis, după şedinţa de la Palatul Cotroceni, privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Printre problemele discutate cu premierul Orban şi miniştrii de la Interne, Educație, Sănătate, Economie, Apărare Națională şi Justiție, precum şi cu șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă dr. Raed Arafat, s-a numărat şi situaţia organizării exemenelor de Evaluare Naţională şi Bacalaureat.

Concluzia a fost că examenele naționale vor avea loc fizic, așa cum au fost planificate și anunțate de câteva săptămâni. Evaluarea națională se va face începând din 15 iunie, apoi Bacalaureatul.

Copiii posibil bolnavi, pentru care termometrul arată febră la prezentarea la examen, precum şi cei aflaţi în izolare sau carantină la domiciliu, vor beneficia de o a doua sesiune a Evaluării Naționale, programată începând cu 29 iunie.

Comments

comments