La invitația Regelui Mihai I, senatorul Șerban Valeca, preşedintele PSD Argeş,  a participat duminică la recepția organizată la Palatul Elisabeta, cu ocazia zilei de 10 Mai.

În afară de poziția politică pe care o ocupă, Șerban Valeca este și președintele onorific al Federației Române de Karate Tradițional, aflată sub înaltul patronaj al Casei Regale.

La evenimentul de sărbătorire a Zilei Regalității au fost invitate personalități din toate mediile: academic, cultural, ştiintific şi politic, personalităţi ale societăţii civile şi mediului de afaceri, dar și reprezentanţi ai Corpului Diplomatic şi ai bisericii. La fel ca în anii precedenţi, în timpul sărbătorii regale, Yakerii Acrobaţi au survolat Palatul Elisabeta iar Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale a susţinut un concert în grădina palatului.

La eveniment au luat parte Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu, Principesa Maria şi Principele Nicolae. Este pentru prima dată din 1947 încoace, anul când Regele Mihai a fost nevoit să abdice, când ziua de 10 Mai a fost sărbătoare naţională.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI