Senatorul Şerban Valeca, atac dur la adresa lui Gentea: Afirmaţii de genul acesta îmi fac greaţă!

Scandal în PSD Argeş. Schimbarea lui Lucreţiu Tudor din fruntea Finanţelor Argeş, dar și alte tensiuni, au creat vâlvă în interiorul PSD Argeş. Cel mai virulent împotriva acestei schimbări a fost Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, care a afirmat că singurul vinovat de această situaţie este liderul organizaţiei judeţene, Şerban Valeca. “Un preşedinte care nu comunică şi se implică doar pentru pentru dumnealui. Repet, sper să fie contrazis de ce se va întâmpla, dar dacă aşa stau lucrurile, în secunda următoare îmi voi da demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Argeş, ca o reacţie la faptul că nu discutăm aceste probleme în interiorul organizaţiei… Probabil că după această declaraţie, domnul Valeca va cere excluderea din partid. Abia aştept!”Aceasta este una dintre multele declaraţii făcute de Cristian Gentea în ultima săptămână.

Preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca răspunde şi el declaraţiilor făcute de Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti:

„Mie îmi pare foarte rău că atitudinea lui este aşa pentru că eu l-am susţinut şi în domeniu, l-am susţinut şi la partid… Chiar mă doare atitudinea lui, dar – în sfârşit – eu am mai spus-o că fiecare pasăre pe limba ei piere… Inclusiv cu nişte declaraţii mincinoase! Împreună cu directorul de la Institut (n.r. – Institutul de Cercetări Nucleare) de două luni de zile am fost la premier ca să discutăm despre programul nuclear, să vorbim de finanţarea Institutului, s-au predat nişte documente acolo şi acum apare că s-a dus el (n.r. – Cristian Gentea) acum o săptămână şi s-a aranjat! E foarte bine! Are o răspundere acolo!
În al doilea rând, nu am avut niciun interes personal şi chiar am renunţat la un post de ministru pentru ca să poată fi promovati colegi din Argeş! Afirmaţii de genul acesta îmi fac greaţă! Îmi pare rău că vin de la oameni pe care i-am susţinut…”

DESPRE EXCLUDEREA LUI CRISTIAN GENTEA DIN PSD

“În ceea ce priveste excluderea lui Cristian Gentea din partid, nu m-am gândit… O să vedem! Este o decizie a Comitetului Executiv!… O să vedem! Nu am viciul acesta al răzbunării, mai ales că l-am considerat ca pe un frate mai mic, pe care l-am ajutat!
Este treaba dânsului!… Face ce doreşte! Dar cu minciuni de genul acesta, eu nu mai….. Am zis să nu mai fac deliciul presei şi să discut în organizaţie toate lucrurile, dar văd că nu se mai poate… Alte declaraţii nu o să mai dau… Sunt minciuni sfruntate! Fiecare să-şi vadă de tuciul lui, pentru că – altfel – nu mai progresăm în ţara asta… Cu aruncatul pisicii peste gard… Lucreţiu Tudor de la Finanţe a fost susţinut de către mine…. S-a dus luni, dacă nu mă înşel, poate greşesc ziua, la Bucureşti – pe la ministere, ce ştiu eu unde s-a dus şi s-a ales praful! Să-şi rezolve problema!”

“Apostoliceanu să se autodizolve”

“În ceea ce privește declarația viceprimarului Apostoliceanu, am o singura replică: sa se autodizolve el dacă tot face declarații atât de inteligente.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here