Joi şi vineri, la Băile Herculane a avut loc şedința Comitetului Executiv Naţional al PSD. La Herculane au fost prezenţi toți liderii județeni ai PSD din țară, în frunte cu preşedintele Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

În ședința Consiliului Executiv PSD de la Băile Herculane s-a discutat despre un document ce conține măsurile economice care trebuie îndeplinite, dar și o evaluare a guvernării și ce s-a realizat până acum.

Potrivit documentului prezentat în ședința CExN de vineri și publicat de Mediafax, printre prioritățile economice se numără cele legate de înființarea de noi locuri de muncă, dar și creșterea veniturilor. Există și o evaluare a guvernării PSD, potrivit căreia cele mai multe obiective sunt îndeplinite sau depășite.

Tot cu această ocazie, conform unor surse, senatorul Gheorghe Marin, susţinut de preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca, a fost ales, în cadrul şedinţei CexN, secretar general al Departamentelor Consiliului Naţional al PSD, o structură în care se iau cele mai importante decizii din partid.

 

Comments

comments