Cristina Socheci consideră că creşterea alocaţiilor pentru copii înseamnă respect pentru familiile din România, înseamnă investiţie în viitorul ţării!

Este dreptul fiecărui copil de a avea o viață sănătoasă, de a locui în condiții omenești, de a avea ce mânca, de a primi îngrijire medicală când are nevoie, de a merge la școală, de a nu fi discriminat. E dreptul copiilor să fie iubiți, e dreptul lor ca adulții și societatea să aibă grijă de ei și să îi facă să se simtă în siguranță.
* Copiii au nevoie de respectul nostru, al politicienilor, de implicarea noastră
* Pentru viitor, noi, politicienii, suntem datori să investim mai multe resurse și atenție pentru copii.

Trăim zi de zi doar ca să vedem eșecurile României conduse în ultimul timp de guvernanți cu masca pe ochi, nu pe gură. Un Guven incompetent de la care auzim doar “Nu se poate!”, “Nu sunt bani!”.
Politica, domnilor guvernanți PNL – USR, este despre a face bine altor oameni! Este corect ca toată lumea să trăiască bine în România.
Parlamentarii PNL, USR – PLUS și UDMR nu vor să voteze majorarea alocațiilor pentru cei 3,5 milioane de copii ai țării!
De aceea, PSD a introdus un amendament la buget ce prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.

Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:
* De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
* De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani și copiii cu handicap.

Dragi români,
Haideți să-i contactăm împreună pe parlamentarii PNL, USR – PLUS și UDMR, pentru a-i convinge să voteze amendamentul depus de parlamentarii social – democrați, intrând pe www.psd.ro/alocații. Luați legătura cu parlamentarul care vă reprezintă în județul dumneavoastră de reședință și convingeți-l să voteze amendamentul depus de PSD la Legea bugetului pentru obținerea finanțării necesare!
Pentru o țară în care Grija de oameni este pe primul loc! Pentru cei ce cred într-un viitor mai sincer și mai curat al României! Pentru viitorul copiilor noștri! – este mesajul transmis de Cristina Stocheci, senator PSD.

Comments

comments