Gheorghe-Bogdan Olar, șeful ISU Argeș, a fost înaintat în următorul grad de colonel, înainte de termen, pentru meritele deosebite în activitatea desfășurată în ultimii ani. Evenimentul a avut loc pe 28 februarie, de Ziua Protecției Civile în România.

Încă un motiv de bucurie la acest început de primăvară.
Curajul și devotamentul pot face în cazul nostru dintr-un simplu cetățean, un pompier profesionist. Calități cu care domnul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență cpt. Puică Nicolae al Județului Argeș și-a susținut o carieră frumoasă și a impus profesionalismul în rândul pompierilor argeșeni.

Drept pentru care, în contextul zilei de ”28 februarie – Ziua Protecție Civile în România”, domnul locotenent colonel Olar Gheorghe-Bogdan a fost înaintat în gradul militar următor de colonel, înainte de termen, pentru merite deosebite în activitatea desfășurată din ultimii ani.
Vă felicităm, domnule colonel și vă asigurăm de întreaga noastră susținere în misiunile specifice, la fel cum am reușit să o facem și până acum. Avem onoarea să vă salutăm!”, transmite ISU Argeș.

Comments

comments