Valentin Mircea, șeful Corpului de Control al prim-ministrului Dacian Cioloș, a anunțat că a renunțat la mașina de serviciu, după rezultatele unui control la Sucursala transporturi auto a

„€De astăzi renunț la autoturismul de serviciu și voi merge la birou și de la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Veți vedea în curând, în urma raportului de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS, cea care pune la dispoziție autoturisme pentru guvern, la preturi foarte mari și fără licitație, ce m-a determinat sa fac asta” a scris Valentin Mircea, pe contul de Facebook.

„€Moda 1 demnitar = 1 mașină de serviciu, cu tot cu șofer, drenează sume imense din banii de la buget în fiecare lună. Sunt instituții care nu au hârtie pentru imprimantă dar au o mulțime de șefi și șefuleți care nu renunță la auto de serviciu, care este considerată un adevărat drept iar renunțarea la aceasta este un tabu. Măcar în mediul privat, punerea la dispoziție a unui autoturism poate fi supusă impozitării, dacă persoană îl folosește pentru transportul spre birou și spre casă” a precizat șeful Corpului de Control al premierului.

Comments

comments