Şefele de la Vamă şi Ambulanţă Argeş au salarii mai mari decât preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău

Cele mai mari salarii din instituţiile publice din Argeş, câştiguri ce depăşesc cu mult până şi venitul primului om din conducerea judeţului, Florin Tecău, aparţin şefei de la Vama Piteşti, Geta Armanaschi (foto) care câştigă 9.267 lei  net/lună şi şefei Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul cu 6.549 lei/lună.

 

Astfel, cu un salariu de 4.664 lei/lună, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău este clar întrecut de doamnele din conducerea Vămii Piteşti şi a Serviciului de Ambulanţă Argeş.

Sorina Honţaru, şefa de la DSP Argeş, câştigă 2.125 lei/lună, în timp ce Cristina Stocheci, şefa de la CAS Argeş, primeşte un salariu de 4.582 lei/lună.

Fostul manager de la Spitalul Judeţean Argeş, Sorin Vasilescu avea şi el un venit de 6.292 lei/lună, iar Aida Enache, directorul Casei Judeţene de Pensii Argeş câştigă 4.202 lei/lună.

Nici viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică nu are un salariu prea mare, comparativ cu alţi directori de instituţii de judeţ, viceprimarul câştigând 3.417 de lei/lună.

Daniel Lupu, directorul DSVSA Argeş primeşte 5.000 de lei/lună, Marius Stroescu, director APIA Argeş – 56.000 de lei pe lună, Armand Chiriloiu, şeful Direcţiei Silvice Argeş – 6.300 lei pe lună, Corneliu Vasilescu, şeful Direcţiei Agricole Argeş – 3.043 de lei pe lună, iar Adrian Macovei, şeful Direcţiei pentru Protecţia Copilului Argeş – 3.000 de lei pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here