S-au umflat muşchii pe Valeca: “Cei care merg şi se dau bine pe lângă primari şi în Kiseleff nu vor mai prinde în veci un loc de parlamentar”.

Supărare mare pe Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş. Mai toţi pretendenţii din partid la un post de parlamentar au început să-şi facă lobby pe lângă primarii din Argeş şi pe la sediul central al partidului din şoseau Kiseleff din Bucureşti pentru un loc cât mai bun pe liste. De acest lucru a aflat, ultimul ca de obicei, şi preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca.

Din acest motiv, joi, 15 septembrie, în cadrul unei şedinţe cu uşile închise, Valeca a ţinut să-şi avertizeze colegii: “Cei care merg şi se dau bine pe lângă primarii din judeţ şi în Kiseleff nu vor mai prinde în veci un loc de parlamentar”.
Mai mult decât atât, Valeca a anuţat că toţi cei care speră să obţină un loc eligibil pe lista de la parlamentare vor trebui să se supună unor condiţii impuse de la centru, dar şi de la Argeş.
În ce priveşte lista finală, aceasta va fi făcută public la sfârşitul acestei luni, a mai spus liderul PSD Argeş.

Conform unor surse din PSD Argeş, social democraţii sunt siguri că vor obţine, după alegerile parlamentare din decembrie, 4 deputaţi şi 2 senatori, din acest motiv şi lupta a devenit acerbă în partid. Din câte se pare, un post de senator va fi ocupat de un trimis de la Bucureşti.

Comments

comments