Secția ATI COVID a Spitalului Mioveni, închisă! Acuzații grave!

”Ferește-ne Hipocrate de prieteni!”, așa începe mesajul transmis de primarul din Mioveni, Ion Georgescu. Secția ATI a Spitalului Mioveni, mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, va fi închisă. Cum s-a ajuns la o asemenea situație în plin val 5? Potrivit primarului Georgescu o persoană din Argeș (nu se precizează numele) a fost astăzi la Ministerul Sănătății și ”a conceput acest aranjament”.

Iată și mesajul primarului din Mioveni:În secția ATI a Spitalului Mioveni se duc lupte reale pentru viață. După un an în care au fost martorii unor drame, în care au oscilat între agonie și extaz, medicii și personalul medical din secția ATI COVID au ieșit învingători din inegala înfruntare cu perfidul virus. Aici, o echipă unită și inimoasă de profesioniști a scris istorie.

Din păcate, vom intra în istorie, drept cea mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputință, ci din frustrare tipic românească.

Prin deciziile de revocare a detașărilor coordonatorilor secției ATI COVID de la Mioveni s-a reușit contraperformanță la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziție. Dar au reușit, acum, prietenii.

Nu concepem să renunțăm la acest proiect care funcționează cu rezultate extraordinare și în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiați aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanță Spitalului Mioveni și, implicit, reducând șansele la viață pacienților?

Fără modestie, întreb, știți pe ce loc se află Spitalul Orășenesc Mioveni în topul spitalelor COVID din țară ca număr de pacienți salvați în anul 2021?

Personal, știu ce persoană din Argeș a fost astăzi la minister și a conceput acest aranjament. Vă mulțumesc pentru grija pe care ne-o purtați!”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here