Se primesc cereri pentru biletele de tratament balnear la Casa Judeţeană de Pensii Argeş

Se primesc cereri pentru biletele de tratament balnear la Casa Judeţeană de Pensii Argeş.„Conform comunicatului de presă al Casei Nationale de Pensii Publice referitor la biletele de tratament balnear pentru anul 2020 distribuite prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice, Casa de pensii Argeş aduce la cunostinta pensionarilor interesaţi ca in perioada urmatoare se va relua activitatea privind distribuirea biletelor de tratament, in conditii de siguranta medicala de prevenire a raspandirii COVID 19.

In acest sens, persoanele interesate pot depune in continuare cererea tip de acordare a biletului de tratament balnear la Casa Judeteana de Pensii Arges. Pentru avitarea aglomeratiei, recomandam depunerea cererilor tip pentru acordare a biletului de tratament balnear prin CN Posta Romana SA, prin fax (0248.218.560) sau prin e-mail (biletetratament@cjparges.ro). Pentru a fi luată în considerare, cererea trebuie să aibă completate toate câmpurile (fată-verso).

Pentru obtinerea unui bilet de tratament balnear se depune doar cererea tip, care poate fi descarcata de pe site-ul institutiei – www.cjparges.ro, rubrica “acte si formulare”, sau poate fi obtinuta de la sediul institutiei.

„Imediat ce vom intra in posesia unor informatii suplimentare privind statiunile alocate si seriile de plecare, Casa Judeteana de Pensii Arges va anunta in timp util beneficiarii, pentru ca acestia sa aiba posibilitatea de se incadra in termenele prevazute de Criteriile de acordarea a biletelor de tratament balnear distribuite prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice” anunţă Casa de Pensii Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here