SC Termo Calor Confort SA solicită tuturor consumatorilor de energie termică să își achite facturile la termenele stabilite, pentru a nu se ajunge la executarea silită a debitelor. Având in vedere că societatea este obligată să achite in avans gazele la furnizori, corectitudinea consumatorilor este importantă.

Conducerea SC Termo Calor Confort apreciază că viitorul sezon rece, va fi mai ușor de parcurs pentru că în Pitești, prețul energiei termice, este un preț bun, avantajos pentru consumatori, acesta fiind de 230 lei/gigacalorie.

Acest preț nu poate fi o povară pentru proprietarii apartamentelor racordate la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice în condițiile în care dintr-un calcul simplu: gaz plus amortizare plus energie electrică, la o centrală termică de apartament, costurile cu încălzirea le depășesc pe cele asigurate de Termo Calor Confort S.A. prin sistemul centralizat de furnizare a energiei termice.

Având în vedere aceste beneficii, toți cei interesați sunt așteptați la sediul societății pentru a solicita racordarea la sistemul centralizat. Un număr important de astfel de solicitări s-au primit anul trecut iar specialiștii societății de termoficare îi încurajează pe piteșteni să continue acest proces și îi asigură de tot sprijinul.

Prin sistemul centralizat de furnizare a energiei termice se reduc cheltuielile individuale în funcție de venitul clienților vulnerabili prin acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor.
Sc Termo Calor Confort mulțumește tuturor celor care își achită facturile la termen, în special pensionarilor, unii dinte cei mai corecți clienți, dar și reprezentanților asociațiilor de proprietari/locatari care ajută la încasarea debitelor din condominii.

Sprijinul comunității, este esențial în asigurarea tuturor condițiilor decente privind căldura în apartamentele branșate la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice.

Comments

comments