Se oprește apa potabilă în zona Prundu, Pitești!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din cartierul Prundu, zona Prundu Mic, Bănănăi, Lânăriei şi Zăvoiu Mic cu privire la faptul că în data de 05.03.2024, în intervalul orar 9 – 19, va fi sistată alimentarea cu apă potabilă.

Oprirea este necesară în vederea cuplării conductei de alimentare cu apă nou executate DN 450 mm la reţeaua de distribuţie existentă, str. Petru Poni, cartier Prundu.

„Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟.

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Call Center, la numărul de telefon 0248.223.237, sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!” transmite conducerea societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.