Se oprește apa potabilă în Piteşti, strada Prelungirea Craiovei şi zona Tarlaua 22! 

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de marţi 12.03.2024, între orele 9 – 16, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe strada Prelungirea Craiovei, între staţiile Lukoil şi Petrom, precum şi cei din zona Tarlaua 22 – Staţia de Gaze.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă nou executate din str. Octavian Goga la conducta existentă.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟ este mesajul conducerii societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.