Indisciplina în trafic şi lipsa de bun simţ şi respect faţă de colegii de drum nu mai sunt de mult o noutate în România sau în Argeş. Şoferii, disperaţi de greşelile făcute cu intenţie de unii certaţi atât cu regulile de circulaţie cât şi cu educaţia, au ajuns să răbufnească pe Facebook. Dacă respectivii scapă de amenda Poliţiei, măcar să nu scape de oprobiul public! Pentru că e inevitabil ca cineva să nu îi recunoască.

Este cazul posesorului de Jaguar, maşină de fiţe, nu joacă, pe care a lăsat-o fix în drum, blocând alte două maşini cât timp el şi-a rezolvat problemele! Asta, pe cel mai circulat bulevard al orasului, I.C. Brătianu din Piteşti, la oră de vârf!

“Dupa ce ca te ai zgarcit la 1 leu parcare mai ti lumea blocata si 30 min…rusine — la Institutul De Proiectari” a scris Cristina Popescu vineri, în jurul orei 15,00 în grupul Info Trafic Piteşti.

Nu putem să nu îi dăm dreptate, mai ales dacă a fost cea blocată! Să stai 30 de minute uitându-te lung după cel ce te-a blocat, în timp ce programul tău se duce naibii, nu e plăcut deloc!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI