Se distribuie produsele alimentare de la UE în Pitești

sursa foto: Primăria Pitești
În Pitești, începe acţiunea de distribuire a produselor alimentare, tranșa a IV-a – programul POAD. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești anunță că, începând de miercuri, 20 aprilie, se va derula acţiunea de distribuire a produselor alimentare, tranșa a IV-a, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD.
Distribuirea produselor alimentare către persoanele îndreptăţite se va face pe raza municipiului Piteşti, în cadrul unui centru de distribuire, situat în Piaţa Smârdan, etajul II, intrarea „A”.

În cadrul POAD, fiecare beneficiar final primește un pachet conținând următoarele produse alimentare: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve de carne, compot și gem de fructe.

Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele alimentare se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, doar se verifică datele).
Pentru mai multe detalii, accesați link-ul: https://www.primariapitesti.ro/in-piteti-incepe-aciunea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.