Se deschide un magazin nou în Pitești Retail Park! Showroom-ul Carpeta va aduce piteștenilor cea mai generoasă ofertă de covoare, cu 20 de colecții și 3.000 de modele

Începând de mâine, 20 ianuarie, centrul comercial Pitești Retail Park (Auchan Bradu) aduce piteștenilor cel mai mare distribuitor de covoare, mochete și traverse din România, Carpeta. Magazinul Carpeta vine să completeze oferta actuală a parcului comercial, de produse și servicii destinate amenajării casei, cu 20 de colecții și 3.000 de produse de o calitate superioară.

Astfel, piteștenii găsesc în Pitești Retail Park orice au nevoie pentru construirea, reamenajarea, decorarea și utilarea casei cu electronice și electrocasnice de ultimă generație, de la cele mai mari lanțuri de magazine din domeniu: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Cador, Top Shop, Carpeta, Altex și Flanco.

Cu 30 de ani de experiență în producția de covoare, mochete și traverse, Carpeta deține un portofoliu bogat de produse, cu o rețea de magazine în peste 30 orașe ale României.

Colecţiile de covoare prezente în reţeaua Carpeta sunt produsul celor mai moderne utilaje şi tehnologii, ce corespund cerinţelor europene, iar materia primă utilizată în producţie este, de asemenea, de o calitate superioară – lână din Noua Zeelandă şi Marea Britanie, sintetic din Belgia şi Turcia.

Modelele combină diverse stiluri şi culori, precum desene clasice şi abstracte, moderne, pentru copii, produse pentru diverse destinaţii şi pentru cele mai pretenţioase gusturi, pentru uz casnic, cât și pentru hoteluri, restaurante, sedii de firme, instituții publice, biserici și mănăstiri.

Magazinul Carpeta poate fi vizitat zilnic, în Pitești Retail Park, între orele 09:00-21:00.
Detalii pe https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau pe www.pitestiretailpark.ro

Despre Pitești Retail Park

Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.
Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.836 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.
Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.
Pe lângă oferta diversificată destinată nevoilor zilnice, clienții își pot distra copiii la MaciuPiciu, locul de joacă dotat cu Playstation şi Xbox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here