Se deschide prima măcelărie ANGUS din Piteşti, carnea de vacă cea mai căutată în întreaga lume
În curând se va deschide prima măcelărie ANGUS din Piteşti. Angus este cea mai populară rasă de vaci de carne din România. Prin popularizarea acestei rase în România se încearcă și o conștientizare a ceea ce înseamnă consumul de carne de calitate.
Carnea obţinută de la vacile din rasa Angus este de foarte bună calitate şi impresionează prin gustul fin şi consistent. Este fragedă şi marmorată, apreciata foarte mult de bucătarii din toate colţurile lumii.
Carnea Angus este foarte bună în special datorită repartiției de carne și grăsime care îi dă un gust aparte. Acest tip de carne conține cu 30% mai puțin colesterol decât cea normală. Grăsimea distribuită uniform în țesuturile musculare ale cărnii de vită Angus are un conținut mai mare de grăsimi bune, care ajută la scăderea nivelului de colesterol rău și al riscului de boli cardiovasculare.
Greutatea medie a vacilor este de 550 – 650 kg, iar a taurilor de 900 – 1.000 kg.
Magazinul de desfacere va fi pe bulevardul Frații Golești, nr. 63.