Scriitorul Sevastian Tudor: “Dacă nu era Cristian Gentea, azi nu cred că mai vorbeam de FC Argeş”

Miercuri, 24 august, Sevastian Tudor, fostul director al Teatrului „Alexandru Davila”, şi-a lansat volumul „FC Argeș, Primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”. Este a patra carte scrisă de Sevastian Tudor despre fotbalul argeşean.

Dincolo de emoţii şi bucuria lansării noului volum, autorul a vorbit şi despre perioada mai puţin fericită, atunci când FC Argeş a dispărut, pentru câțiva ani, cu totul de pe scena fotbalului românesc. “Avem cu ce ne lăuda. Istoria FC Argeş este fabuloasă, dar să nu uităm şi momentele grele prin care a trecut clubul, atunci când a dispărut de pe scena fotbalului românesc. Nu are rost să mai intru în detalii pentru că ştim cu toţii ce s-a întâmplat… Fără falsă modestie, dacă un om cu suflet nu intervenea atunci, la acea vreme consilierul local Cristian Gentea, actualul primar, azi vorbeam numai despre trecut. Nu înţeleg cum unii pot să critice un om care a salvat FC Argeş?” – a declarat Sevastian Tudor.

Lansarea noului volum a fost o bucurie și pentru primarul din Pitești, Cristian Gentea:

„Am fost bucuros și onorat să particip astăzi la unul dintre evenimentele editoriale de excepție pentru fotbalul mare din România – „FC Argeș, Primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”!

Faptul că FC Argeș este una dintre puținele echipe de campioni care încă joacă în prima linie a fotbalului românesc ne face mândri de simbolistica alb-violetă!

Volumul lansat astăzi, 24 august 2022, de unul dintre cei mai titrați specialiști în istoria Argeșului, îndrăgostit de fotbal, dr. Sevastian Tudor, a adus împreună mari personalități ale vieții sportive din România, reprezentanți ai F.R.F., foste glorii, jucători, comentatori sportivi și ziariști, iubitori ai jocului cu balonul rotund. Voi lectura cu plăcere acest volum!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.