Școală din Pitești face angajări. Se caută secretar șef

2,254 views

Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de secretar șef – II S în cadrul unității.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare economice, juridice absolvite cu diplomă de licență; vechime în muncă – minimum 6 ani; competențe privind întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a personalului; competențe privind întocmirea registrului general de evidență a salariaților; competențe privind întocmirea statului de plată pentru personalul angajat; competențe privind administrarea bazei de date de evidență a personalului (dovedite cu documente); competențe de operare a datelor și de utilizare a sistemelor de operare și a softurilor de editare, centralizare (dovedite cu documente).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 18 noiembrie 2019, între orele 12.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
– 27 noiembrie 2019, ora 09.00: proba scrisă;
– 29 noiembrie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab“ din Piteşti, strada Gheorghe Ionescu Gion nr. 5, județul Argeș, telefon 0248/285.517.

Comments

comments