Schimbarea furnizorul de energie în doar 24 de ore! ANRE va realiza o platforma online

Românii își vor putea schimba furnizorul la energie în doar 24 de ore, începând de luna viitoare. Totul este posibil cu ajutorul unei platforme online. Până acum, procesul de schimbare a furnizorului de energie dura foarte mult, 21 de zile.

ANRE anunță lansarea unei platforme, prin intermediul căreia românii își vor putea schimba furnizorul la energie electrică în doar 24 de ore.Pentru a putea face acest lucru, este necesară crearea unui cont pe site-ul posf.ro.
Primul pas este introducerea datelor personale și a datelor de contor, apoi urmează compararea prețurilor. La acest pas, românii pot vedea cu cât pot economisi și care este cea mai bună variantă pentru ei, după acre urmează alegerea noului furnizor. În cadrul acestui pas, oamenii vor trebui să introducă consumul și valoarea facturii curente, să citească indexul și să fie adăugată o fotografie a contorului, pentru ca furnizorul să știe de când începe facturarea. La ultimul pas, și anume semnarea cererii online, aceasta este trimisă automat către furnizor. În următoarele 24 de ore furnizorul preia cererea, o transmite operatorului și este semnat noul contract.
Conform ANRE, platforma va putea fi folosită de la mijlocul lunii noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.