Scandalul sexual în care a fost implicat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, acuzat că a purtat discuţii indecente cu o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, nu este primul de acest gen petrecut în judeţul nostru. De-a lungul timpului, presa locală a dezvăluit dedesubturile de alcov ale unor primari, şefi de instituţii sau politicieni, acuzaţi de relaţii nepotrivite, hărţuire sexuală sau, şi mai grav, tentativă de viol. Aşadar, să ne amintim poveştile picante ale înaintaşilor lui Tecău, în arta exhibiţionismului sexual, aşa cum erau prezentate la aceea vreme în presa locală şi centrală.

Stripperii de la Casa de Pensii şi linia erotică de la AJOFM
Ziua de naştere a Geaninei Angelescu, şef Departament de Evaluare – Recalculare a Pensiilor din cadrul Casei Judeţene de Pensii Argeş, a rămas, atât pentru ea cât şi pentru opinia publică, un eveniment memorabil. În anul 2005, sărbătorită chiar în biroul său din cadrul instituţiei, Geanina a primit în dar doi…stripperi. Şi astfel, biroul unde până atunci nu păşiseră decât pensionari, s-a animat dintr-o dată de tinereţea şi puterea de…muncă ale celor doi vajnici dansatori. Cum atmosfera a devenit una destul de încinsă, mai mulţi angajaţi ai Casei de Pensii au devenit şi ei stripperi la rândul lor, totul transformându-se într-un dezmăţ greu de imaginat. Imediat după ce imaginile au apărut în presă, Geanina Angelescu a demisionat. Şi la AJOFM Argeş s-a lucrat asiduu în folosul cetăţeanului. Dornic ca şi fetele de la linia fierbinte să mănânce o pâine cinstită, directorul de atunci, Iulian Nicolae, a apelat în nenumărate rânduri numărul de „urgenţă” al unor astfel de instituţii, ajutând astfel nişte tinere muncitoare să nu rămână pe drumuri. Mesajele i-au fost găsite în telefonul de serviciu, alături de încă unul, de-a dreptul înduioşător, adresat unei femei necunoscute publicului şi soţiei: „Ileana, nu vreau să te stresez, dar să nu mă uiţi…!”.

Oralul… de la Băbana
Zburdalnic din fire, primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, a avut şi el parte de un episod presărat cu sex, dar şi şantaj. Oral, cum îl ştim, Bebe Ivan nu s-a putut abţine şi a povestit cum o ziaristă din Argeş l-ar fi secătuit de bani, având ca armă de convingere nişte favoruri care mai târziu l-au scandalizat chiar şi pe el. Iată ce declara, la aceea vreme, primarul: „I-am dat bani lunar pentru felicitări, articole despre comuna Babana etc. Au fost zeci de milioane. N-am văzut o factură sau o chitanţă… Însă, când am refuzat să-i mai plătesc, a început să scrie urât despre mine. Tocmai ea… Păi a uitat când ne-am întors de la o expoziţie de automobile, de la Bucuresti, m-a dezbrăcat în maşină şi mi-a făcut sex oral?…”. Pentru că nu a putut demonstra în instanţă acele afirmaţii, primarul din Băbana a trebuit să-i plătească daune morale jurnalistei, în jur de 300 de milioane.

„Armata e cu noi!” Ba chiar şi peste noi…
Când s-au angajat în cadrul Armatei Române, trei femei de la Garnizoana Piteşti nu au gândit, cu siguranţă, că a te subordona înseamnă a întreţine fanteziile sexuale ale generalului tău. Punând de mult „armele în cui”, generalul Constantin Onişor, comandantul Şcolii Militare de Aplicaţii pentru Tancuri „Mihai Viteazu” şi comandantul Garnizoanei Piteşti, s-a gândit să-şi petreacă cea de-a treia tinereţe…hărţuind nişte subalterne. Dar cum fiecare soldat are în raniţă bastonul de general, tinerele nu s-au lăsat intimidate şi au pornit contraatacul în… presă, făcând dezvăluiri picante despre „atacurile sexuale” ale şefului Garnizoanei Piteşti. Şi astfel Sorina Popescu, traducătoarea de engleză, Ionica Marin, asistentă medicală, şi Daniela Cârneanu, administratorul căminului de garnizoană, au reuşit să dea jos un comandant, generalul Onişor fiind destituit, cu onorurile de rigoare, în urma scandalului sexual.

Sex în post la APIA
Din categoria „facem ce vrem, dar să ştie şi alţii”, soţia viceprimarului din Domneşti a fost filmată în timp ce făcea sex pe câmp cu amantul. Nu ştim ce a fost mai scandalos pentru cititor: că este soţie, că a făcut dragoste pe câmp, sau că era frig, întrucât „abominabilul” act s-ar fi petrecut în Vinerea Mare a Paştelui, deci primăvara, deci cam frig şi cam…post. Şi cum orice moment de neuitat trebuie imortalizat, cineva a avut „inspiraţia” să filmeze scena şi să o dea mai departe spre evaluare…artistică, pe internet. Cum doamna viceprimar era, la aceea vreme, angajată a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Argeş, se poate presupune că se afla pe câmp în interes de serviciu.

Scandal de hărţuire sexuală la Direcţia Apelor
Vasilica Baicu, angajată la Direcţia Apelor Argeş – Vedea a depus anul trecut plângere penală împotriva şefului său, Marius Croitoru, directorul Hidro Piteşti pe motiv că a hărţuit-o sexual. „Mă agresează încă de când a venit în funcţia de şef. A început cu fel de fel de cuvinte vulgare pe care, la început, nu le-am luat în seamă, însă, cu timpul, a început să fie tot mai insistent. Venea din ce în ce mai des la mine, la punctul hidrometric de la Dobreşti, numai cu şoferul, deşi dispecerul era cel care trebuia să vină. Apoi, când eu veneam la Piteşti, la Direcţie, cu treburi legate de serviciu, îmi adresa fel de fel de cuvinte: mă lua în braţe, mă săruta, mă pipăia… şi îmi zicea că, atunci când fac dragoste cu soţul meu, să mă gândesc la el. Eu îi spuneam tot timpul că îmi iubesc soţul. Niciodată nu i-am dat motive să creadă altceva. Comportamentul şefului meu s-a schimbat când a trebuit să mă duc la un curs de recalificare cu maşina instituţiei, dar a insistat să mergem cu maşina sa personală, numai eu şi el. Pentru că am refuzat, a început scandalul. Pentru că nu i-am cedat, a început să mă jignească în toate felurile, mi-a spus că sunt infectă… Nu doar pe mine mă hărţuieşte Marius Croitoru; el are un comportament anormal cu toate fetele din birou, cu toate se poartă urât. Pe o fată a dat-o afară din serviciu chiar luna trecută”, a scris femeia în plângerea penală.

Deputatul Cătălin Rădulescu, ultimul cavaler din PSD
De departe cea mai răsunătoare ştire din această categorie este cea care l-a vizat pe deputatul PSD, Cătălin Rădulescu. Aflându-se la Sibiu, în interes de serviciu, însoţit de tânăra sa secretară, Rădulescu se pare că a uitat scopul deplasării şi într-o seară s-a pomenit în camera fetei, nici el nu îşi mai aminteşte cum. Presa locală scria, în urma declaraţiei fetei, că: „omul de afaceri Cătălin Rădulescu, patronul ei, a încercat s-o violeze, şi să o supună la diverse perversiuni sexuale, într-un hotel de lux din Sibiu”. Fata ar fi reuşit să scape şi să-şi sune tatăl, care a anunţat poliţia. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe deputat dormind liniştit. Poliţia din Sibiu a confirmat, la vremea respectivă, că a început anchetarea lui Cătălin Rădulescu, dar acesta a negat tot timpul acuzaţiile aduse.

Şeful ISJ Argeş, amor cu sora vitregă
Florin Gardin, fost inspector şcolar general al IŞJ Argeş, se pare că îşi iubeşte foarte mult familia. Atât de mult, încât ar fi făcut chiar un copil cu sora sa vitregă. Presa a prezentat în urmă cu câţiva ani cazul halucinant al lui Gardin, pe care fiica sa, care îi era şi nepoată, l-a făcut public. Niculina Vasile povesteşte cu lux de amănunte cum a venit pe lume în urma unei relaţii pe care tatăl său, Florin Gardin, a avut-o la vârsta de 16 ani cu sora lui vitregă, adică mama ei. Niculina a fost un copil nedorit şi aşa a şi rămas, deoarece Florin Gardin a refuzat cu obstinaţie să facă testul ADN. Mai mult, a ameninţat-o pe presupusa fiică că o va da pe mâna poliţiei, dacă mai continuă cu insinuări atât de neortodoxe. Fata s-a bucurat, replicându-i că asta îşi şi doreşte, că poate aşa Gardin va fi forţat să facă testul de paternitate. Între timp, o sumă mare de bani a închis acest scandal.

Stareţul Gherasim, acuzat de homosexualitate
Pe 21 octombrie 2008, lumea bisericească argeşeană era zguduită de un scandal de proporţii. Un preot din Vâlcea îl acuza pe stareţul Schitului Trivale, Gherasim Nicuţ, că a luat ad litteram învăţătura biblică: „iubeşte-ţi aproapele” şi pe principiul „fiule, e lăsat de la Dumnezeu”, s-ar fi dedat la fapte de natură homosexuală. Preotul mai mic – şi de vârstă, şi de grad, cel din Vâlcea, a speculat imediat momentul şi, după consumarea actului, ar fi început să-l şantajeze pe stareţul din Trivale. Întrând pe fir, Parchetul Argeş i-a pregătit şantajistului o surpriză şi mai lumească: un flagrant. Preotul a fost arestat pentru un şantaj de 5.000 de euro. Chiar şi cu cătuşele la mâini, preotul Darius Matei a susţinut că în 1998, pe vremea când era un tânăr absolvent la Seminar, stareţul Gherasim a profitat de inocenţa sa, chiar în incinta Schitului din Trivale.

Nepoata de la Argeş a Patriarhului Daniel este, de fapt, fiica sa?
O poveste pe cât de complicată pe atât de spectaculoasă îl are în prim plan chiar pe cel mai înalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul Daniel. Redăm un pasaj apărut în presă şi unde se explică legătura dintre înalta faţă bisericească şi o tânără din Argeş: „Steluţa Vişan Ciobotea din Godeni, acum în vârstă de 35 de ani, a venit pe lume în anul 1978, exact în perioada când tânărul profesor de teologie Dan Ilie Ciobotea (abia intrat în monahie sub numele de Daniel) se pregătea să plece ca lector la Institutul Ecumenic de la Bossey, în Elveţia. De atunci, actualul Patriarh s-a ocupat într-o discreţie totală de Steluţa Ciobotea, care nu numai că-i poartă numele de mirean, dar are acelaşi prenume, Steluţa, ca cel al mamei înaltului ierarh”. Anul trecut însă, Steluţa i-a cerut Patriarhului Daniel să facă testul ADN, motivând că are dreptul la o parte din averea şefului BOR, în calitate de fiică a acestuia.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI