Scandal pe scena politică argeșeană. Fostul senator Mircea Andrei îi declară război lui Miuțescu

3,276 views

Liderul PNL Argeș își mai face un dușman pe scena politică locală. Atacat serios din interiorul partidului, ca să nu mai vorbim de PSD, Adrian Miuțescu și l-a mai pus în cap și pe fostul senator Mircea Andrei, președinte PAM Argeș. Acesta  a anunțat că rupe protocolul cu PNL și îi declară război lui Miuțescu. Cunoscându-i stilul lui Mircea Andrei, se preconizează zile grele pentru liberal.

Într-o postare pe contul său de Facebook, fostul senator explică pe larg cum au decurs negocierile și protocolul cu PNL la alegerile prezidentiale cum a înțeles Adrian Miuțescu să îl respecte.

Cu dezamăgire, pentru PNL Argeș!

In campania electorală pentru alegerea Președintelui României, PNL Argeș a pierdut. A fost unul din putinele județe in care s-a pierdut. Am primit rugamintea din partea unor prieteni vechi din PNL “ sa dau o mână de ajutor”, la Argeș, in turul al doilea. Am făcut acest lucru și rezultatul s-a văzut!

Cu această ocazie, intre PNL si Partidul pentru Arges și Muscel, al carui președinte sunt, s-a semnat un protocol de fuziune prin absorbție. Eu nu am participat la negocierea acestui protocol. Nu am avut incredere in buna credință a domnilor din PNL Argeș. Am comunicat că nu voi deveni membru PNL dar, am fost de acord ca cei peste 70 de consilieri PAM, să mergă pe acest drum.

Ceea ce credeam despre conducerea PNL Argeș, s-a confirmat.

După ce au vazut rezultatul obtinut, au uitat și să mulțumească! In lipsa eleganței politice, ar fi fost minimum de educație, să dai un telefon si să multumesti pentru ajutor. Le voi aminti, cuvinte pe care le-am mai spus cuiva (PSDului, la balul ziarului “Ancheta”) si care, acum li se potrivesc. Ele apartin lui Timur Lenk si au fost spuse lui Baiazid: Mărirea și fala sunt fum!

Vă informez, domnule Miuțescu, că protocolul dintre noi, este denunțat, pe această cale, si va astept în campania electorală!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI