O urgenţă medicală a declanşat un adevărat război între avocata Cristina Leţu şi medicul Robert Rob, cazul ajungând şi în atenţia Colegiului Medicilor. Curg acuzaţiile de malpraxis, comportament abuziv şi lipsă de bun simţ  împotriva medicilor de la Spitalul Judeţean Argeş şi nu numai! Ultimul pe listă este medicul ORL-ist de la Spitalul Judeţean, Robert Rob, care a refuzat să o trateze, săptămâna trecută, pe avocata piteşteană Cristiana Leţu, ajunsă la urgenţe cu o problemă medicală. Tot scandalul petrecut pe holurile Spitalului Judeţean a fost făcut public de Cristina Leţu pe pagina sa de Facebook.

„€Am avut ghinionul să găsesc medic de gardă la O.R.L. un animal, bădăran şi isteric, pe numele lui ROB ROBERT. Cum dracu un psihopat ca tine, care urăşte oamenii, a putut ajunge medic?!…”€

Fără alte comentarii, publicăm scrisoarea postată pe pagina de Facebook a avocatei Cristina Leţu: „€Din seria  – TRĂIM ÎN ROMÂNIA. Astăzi, din cauza unor probleme de sănătate urgente, a trebuit să mă duc la Spitalul Judeţean Piteşti, unde am avut ghinionul să găsesc medic de gardă la O.R.L. un animal, bădăran şi isteric, pe numele lui – ROB ROBERT. După ce l-am aşteptat 20 de minute (urmărea, probabil, telenovela preferată!) a apărut zbierând la mine „ce, bă, tu eşti urgenţă? Nu vezi că ai venit pe picioarele tale?? Cum ai stat până acum, stai tu şi până mâine!!!”・ Îţi spun acum ce ţi-am spus şi personal: animalele retardate ca tine nu au ce căuta în sistemul medical! Din cauza ta şi a celor de teapa ta, oamenii în România mor, nu sunt diagnosticaţi la timp sau sunt diagnosticaţi greşit (principiul tău: „€Vii pe picioare, nu eşti urgenţă; vii în cărucior, mai vorbim, dacă scoţi şi tu ceva!)! Cum dracu un psihopat ca tine, care urăşte oamenii, a putut ajunge medic? Cum dracu sunt eu obligată să plătesc asigurări medicale de sute de milioane de lei anual, dacă mi se refuză un drept fundamental? Cum dracu nu eşti încă diagnosticat şi nu eşti internat la un spital de specialitate??????? Nu-ţi prezic un viitor prea luminos: cei ca tine au înfundat fie puşcăria, condamnaţi pentru malpraxis (ar fi păcat, totuşi, să omori vreun om nevinovat ca să scape societatea de tine şi, practic, în puşcărie tot pe banii mei ai trăi), fie, din cauza bolilor psihice, şi-au pus ştreangul de gât! Vom vedea!!!!!… Până atunci, vedem ce zice şi Colegiul Medicilor despre tine!”€・ a scris Cristina Leţu despre scandalul iscat între ea şi medicul Rob.

„€Mi-a zis să ies din spital, că, dacă nu, cheamă paza!”€

 

Avocata a mai scris că a plecat acasă de la Spital fără să îşi rezolve problema, fiindcă în tot spitalul nu mai era absolut niciun alt medic de această specialitate şi, mai ales, fiindcă a fost ameninţată. „€Nu am rezolvat problema! Am febră şi dureri cumplite şi aştept până mâine! Mi-a zis să ies din spital, că, dacă nu, cheamă paza!”€, a mai scris Cristina Leţu. „€Retardatul la care am făcut referire şi al cărui nume am să-l pronunţ în sens – negativ, cu toate ocaziile – Rob Robert, şi alţii ca el, nu conştientizează un lucru: nu ne fac o favoare că ne tratează. Favoarea le-o facem noi, care, de 3 ori pe an, virăm la bugetul statului contribuţia de asigurări sociale, pentru ca ei să-şi primească salariile! Aşadar, nu este o opţiune să mă trateze, este o obligaţie!”€. Contactat pentru a-şi prezenta punctul de vedere referitor la acuzele ce i se aduc si situaţia petrecută, dr. Robert Rob nu a  vrut să comenteze. „Nu vreau să spun nimic, nu are rost să mă cobor  la un asemenea nivel. Eram sigur că se va întâmpla aşa ceva, că asta e nivelul la acre ştie doamna avocat să acţioneze, dar nu vreau să discut pe această temă. O să fac şi eu o scrisoare la Colegiul Medicilor, să explic ce s-a întâmplat, dar public nu vreau să comentez nimic!”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI