Odată colegi de partid, acum duşmani de moarte. Când toată lumea se aştepta ca fostul senator Mircea Andrei, preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, să bată palma cu PNL în Argeş, în vederea alegerilor ce vor urma, lucrurile s-au sucit la 180 de grade. Într-o postare pe contul său personal de Facebook, Mircea Andrei îl face praf pe Vasile Blaga, cel cu care a fost coleg pe vremea PDL.

“Am citit stirile privind lista PNL pt europarlamentare si am numai doua comentarii.
1. Excluderea lui Crin Antonescu de pe lista, cu siguranta este rezultatul manevrelor lui Blaga. E expert in asa ceva. In rest, acest domn Blaga, nu are nicio valoare politica. S-a si vazut in mai toate alegerile, pe care de altfel le-a si pierdut pe toate. Semnificative din acest punct de vedere sunt alegerile din 2012, cand era presedintele PDL. De pe aceasta pozitie a fugit ca un las de o candidatura pe Bucuresti (cum era normal) toooocmai in Timis pe un colegiu “ sigur “. Folosind toate resursele partidului (voi reveni pe acest subiect) a reusit “ fantasticul “scor de 14 700 de voturi. A iesit senator la a treia distribuire, nu se stie cum (poate PSD sa ne ajute cu ceva informatii) desi erau candidati care aveau mult peste scorul lui. Programul IT sa traiasca.

2. Sunt presedintele unui partid regional numit Partidul pt Arges si Muscel (PAM) si tocmai ma pregateam sa discut sprijinul politic pt PNL. Exclus in acest moment. Cat timp pe lista PNL se afla Vasile Blaga voi indemna sustinatorii nostri in alta directie”.

Iată și postarea președintelui PAM

Comments

comments