UPDATE. Scandalul a izbucnit la doi pași de sediul poliției din Bascov. Zeci de persoane au ieșit în stradă cu bâte și topoare. Au început să își arunce vorbe grele, apoi, a izbucnit totul. Au aruncat cu bucăți de lemne, s-au lovit, au spart geamurile mai multor mașini. Traficul a fost blocat de zeci de persoane care se băteau la întâmplare şi aruncau cu ce le cădea în mână.

Poliţiştii din comună au sosit primii la faţa locului dar au fost depăşiţi de situaţie. Doar trupele speciale au reuşit să îi pună la pământ pe scandalagii.

17 dintre ei au ajuns la la Poliţie încătuşaţi pentru audieri. Alte patru persoane au ajuns la spital cu leziuni multiple.

În jurul orei 10,00, centrul Bascovului a devenit teatru de război pentru o grupare de peste 50 de romi care şi-au dat în cap cu topoarele şi au tras cu armele. Funcţionarii aflaţi în Primărie şi Casa de Cultură au intrat în şoc în momentul în care din stradă au început să se audă focuri de armă.

Chemaţi prin apel la 112, mascaţii de la Serviciul de Acțiuni Speciale și 4 echipaje ale Poliției Municipiului Pitești au intervenit în forţă pentru a opri ostilităţile.

Sursa foto: Infotrafic Pitești

 

Comments

comments