Scandal într-o comună argeșeană! Tânăr plecat din izolare, amendat și plasat în carantină. Vineri, pe 3 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurala Bascov au intervenit la un o stare conflictuală, pe raza localității Merișani. Cu ocazia intervenției, un tânăr de 21 de ani, aflat în izolare la domiciliu și implicat în starea conflictuală cu alte șase persoane, a părăsit incinta gospodăriei, fapt pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 de lei, totodată fiind introdus în carantină instituționalizată.

De asemenea, șase persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform prevederilor ordonanței militare în vigoare. Cu privire la situația acestora a fost înștiințată Direcția de Sănătate Publică (DSP), pentru a dispune cu privire la măsura izolării la domiciliu.

”Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!”, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments