Șase dispariții în doar 24 de ore în Argeș! Fată de 16 ani fugită de acasă. În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la şase dispariţii, în urma verificărilor stabilindu-se că toate sunt plecări voluntare, toate fiind clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi câteva ore.

”Având în vedere operativitatea cu care au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel naţional. În urma verificărilor s-a stabilit că niciuna dintre persoane nu a fost victima vreunei infracţiuni”, transmite Poliția Argeș.

Fată de 16 ani fugită de acasă

Printre aceste persoane dispărute se numără și o minoră de 16 ani din comuna argeșeană Aninoasa. În ziua de 6 august, în jurul orei 23,30, politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizați despre faptul că o minoră de 16 ani, din Aninoasa, ar fi plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 23,15.

Minora se afla la a doua plecare voluntară, dispariţia acesteia fiind sesizată de tată şi în ziua de 4 august. În urma activităţilor a fost identificată de către poliţişti în ziua de 5 august, pe raza comunei Berevoeşti, şi încredințată familiei.

”După efectuarea verificărilor, poliţiştii au identificat cu operativitate pe minora căutată, stabilind că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a săvârşit fapte de natură penală. În cauză au fost sesizaţi reprezentanţii DGASPC Argeş pentru evaluarea suplimentară a situaţiei minorei”, precizează Poliția Argeș.

Comments

comments