În noaptea de sâmbătă spre duminică (1 – 2 aprilie), şase cluburi şi baruri din Piteşti au fost amendate de poliţişti pentru consumul de băuturi de alcoolice în locuri nepermise, precum şi servirea de băuturi alcoolice minorilor. Este vorba despre Epique, Atelier, Crama Manelelor, West, Don Stephano şi Yoko.

„Societăți comerciale verificate de polițiști. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Pitești împreună cu polițiștii din cadrul Secțiilor 1, 2, 3, 4 Poliție Pitești și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vietii, sănătății, integrității corporale a persoanelor, a patrimoniului public și privat și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător.

Astfel, în noaptea de 01 spre 02 aprilie, polițiștii au verificat un număr de 11 societăți comerciale (baruri, cluburi), fiind aplicate un număr de 19 sancțiuni contravenționale din care 16 sancțiuni conform Legii 61/1991 pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri nepermise, precum si servirea cu băuturi alcoolice a minorilor în valoare de 1800 lei și 3 sancțiuni conform Legii 333/2003 aplicate agenților de pază pentru ținută și dotarea necorespunzatoare în valoare de 300 lei”, se precizează în comunicatul IPJ Argeş.

Comments

comments