Sărbătorește Ziua Copilului în Pitești!

De 1 iunie, Primăria Municipiului Pitești te invită să participi la activitățile captivante dedicate celor mici și celor tineri la suflet. Vino în Piața Primăriei și bucură-te de un program diversificat, plin de surprize și momente memorabile!

Ora 11:00 – THAT ROUND THING, Davai Teatr, Israel
Începe ziua cu o reprezentație fascinantă a teatrului stradal din Israel, oferită de Davai Teatr, performanță care va transforma Piața Primăriei într-o scenă plină de culoare și emoție.
Ora 12:00 – 15:00 – Spectacol muzical-coregrafic
Centrul Cultural Pitești aduce pe scena din Piața Primăriei un spectacol vibrant cu dans și muzică pentru a încânta copiii de toate vârstele cu talentul și creativitatea tinerilor artiști locali!
Ora 16:00 – 19:30 – Young Rock by Rebel X
După-amiaza aduce ritmuri electrizante: de la lecții interactive la concerte live, acest segment este perfect pentru tinerii pasionați de muzică rock:
– Lecții interactive de percuție și chitară: Între orele 16:00 și 17:30, copiii vor avea ocazia să învețe bazele percuției și ale chitarei, sub îndrumarea tinerelor talente locale.
– Concert live: De la ora 18:00, trupele rock formate din liceeni piteșteni vor urca pe scenă pentru a oferi un spectacol electrizant. Bucură-te de sunetele puternice ale heavy metal-ului cu trupa „Ascetic”, simte energia ritmurilor intense de hard rock cu „Abyss” și lasă-te purtat de tonurile melancolice ale blues rock-ului cu formația „Myst”.
De 1 iunie, Piața Primăriei te așteaptă cu activități și spectacole dedicate copiilor și familiilor lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.