O nouă ediție a manifestării ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari” se va organiza la Mioveni în perioada 27 – 29 Septembrie. Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni. La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne și lapte, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole de muzică etno-folclorică, iar organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestări.

Locul desfășurării evenimentului este Centrul Civic al orașului, iar mai multe detalii și informații puteți obține la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr.5 sau la telefon: 0348.445.856.

Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Prin marcarea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, îmbunătăţirea statutului producătorului român şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale.

Comments

comments