Sărbătoare la Mioveni! Must proaspăt, maeștrii bucătari, muzică bună și multe alte surprize

0
100

Sărbătoare la Mioveni! Must proaspăt, vin, țuică, pastramă, cașcaval afumat, miere, fructe și mult praz, puteți găsi la „Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”, Târgul meșterilor populari” și, o noutate în acest an, ”Festivalul Național al Prazului”. Vor participa producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ dar și din alte zone, pentru a comercializa fructe și legume de sezon. Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

„Festivalul Național al Prazului” aduce muzică, joc și obiceiuri populare, care vor condimenta arta culinară a unor maeștrii bucătari, conduși de Master chef Radu Zărnescu. Aceștia vor pregăti live preparate tradiționale din bucătăria românească și internațională cu praz. Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Învățământului în Industria Ospitalității (APIO), cu participarea excepțională a Euro Toques România, ACEEA și a liceelor afiliate APIO din România.

Deschiderea manifestărilor va avea loc vineri, 27 septembrie, ora 17.00, urmată de un spectacol folcloric cu ”Ansamblul Plăieșii”, din Chișinău și cu artiști locali.

Sâmbătă, de la ora 16.00, vor fi demonstrații culinare, în cadrul “Festivalului național al prazului”, iar seara pe scenă vor urca artiști locali și Corul din localitatea Epidavros, Grecia, ”Progressive Movement Choir”.

Duminică, tot de la ora 16.00, vor avea loc demonstrații culinare, urmate de spectacole folclorice, susținute de artiști locali și de Valeria Arnăutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here