Săptămâna viitoare are loc campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase, în Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna septembrie, a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.

Campania se derulează începând de joi, 28 septembrie, ora 12:00, până vineri, 29 septembrie, ora 13:00.
Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:
– Găvana, bloc D12-B21 (Complex Albina);
– Trivale, Complex II, P.T. 608;
– Nord, bloc D2-D3 (Scoala Nr.14);
– Popa Șapcă, bloc D26 (Prima Market);
– Craiovei – Negoiu;
– Prundu, strada Cornel Chiriac, bloc B26-B25 (biserică).
Ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.
❎Ce deșeuri NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex: parbrize, anvelope) etc.
🆓Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 28 septembrie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 02-06 octombrie.

Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.