Săptămâna aceasta, după aproape un an de când postul e liber, este posibil să fie numit şi cel de-al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Postul s-a vacantat odată cu trecerea lui Florin Tecău ca preşedinte plin, după renunţarea forţată a lui Constantin Nicolescu, ca urmare a declarării sale ca incompatibil pentru funcţie.
Din ceea ce s-a tot spus, mai pe faţă, mai pe surse, luptele pentru „câştigarea” funcţiei au fost dure, atât în interiorul PSD cât şi în interiorul alianţei PSD – PC şi, mai nou, PLR. Într-un final, se pare că decizia e luată şi noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean va fi, sigur, un consilier din tabăra PSD.
Suspansul în ce priveşte numele lui va persista însă până la şedinţa de consiliu, când va trebui „votat” de consilieri.
La bursa zvonurilor, cea mai mare cotă pentru funcţia de vice o are Dorin Mărăşoiu, om de bază al PSD în zona Topoloveni, un „agent de teren” cu multă influenţă, ce a adus mereu partidului o sumedenie de voturi la mai toate rândurile de alegeri.
În plus, Mărăşoiu ar putea fi un bun om de administraţie, dat fiind că şi-a dovedit deja atât competenţele economice cât şi de manageriat în mediul privat. Este directorul Ocolului Silvic Privat „Stejarii Muscelului”, dar şi manager al Cramelor Mărăşoiu, un business propriu de succes. Mai mult, Mărăşoiu a avut numeroase iniţiative personale privind îmbunătăţirea „Noului Cod Silvic”, document care a ajuns pe masa Parlamentului. Faţă de alte nominalizări, Mărăşoiu pare să vină şi cu un suflu nou la judeţ, cunoscut fiind faptul că acesta nu este genul de subaltern care să nu-şi spună părerea de teama…şefului.
După el, ca şanse bunicele de a deveni vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş ar mai fi şi actualul director economic al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş, tânărul consilier judeţean Marian Clipici, şi el vechi membru PSD şi trezorier al partidului la ultimele campanii electorale.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI