Sâmbătă și duminică, podul barajului Pitești – Prundu va fi închis circulației. De sâmbătă – 14 decembrie 2019, ora 8.00, până luni – 16 decembrie 2019, ora 7.00, podul barajului Pitești – Prundu va fi închis circulației autovehiculelor. Măsura a fost necesară pentru realizarea unor lucrări cuprinse în proiectul de reabilitare a barajului pe care Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea l-a derulat.

Având în vedere că în ultimii ani acestă rută a devenit o alternativă pentru intrarea și iesirea din oraș spre zona Ștefănești, Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a luat măsuri pentru finalizarea în timp scurt a lucrărilor.

“€Reamintim că în anul 2018, pentru prima dată de la construcția barajului, au fost efectuate lucrări majoare pentru readucerea obiectivului în parametrii proiectați. Consolidarea a vizat realizarea unei noi suprastructuri, execuția unei plăci de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului dar și lucrări la infrastructura construcției” este precizarea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI