Sâmbătă, la Sinagoga Pitești, vernisaj: „CRONOS”- expoziție de pictură/obiect/instalație

Sâmbătă, 3 iunie 2023, ora 14, va avea loc la Sinagoga din Pitești vernisajul expoziției de pictură / obiect / instalație, “CRONOS” semnată de Ana Roșoga și Marius Cristea. Numitor comun al proiectului propus de cei doi artiști, așa cum sugerează și titlul ales, este timpul.

http://www.sylva.ro/sinagogapitesti/

Picto-obiectele Anei Roșoga, dincolo de tematica în care se înscriu, se bazează pe folosirea de obiecte pre-existente (ready made), în mod particular de obiecte găsite (found object), reconfigurate în colaje și instalații în care preluarea unor sensuri, reciclarea și modificarea intenționată a fragmentelor conduc spre rezultate deopotrivă noi și surprinzătoare.

Cu ocazia vernisajului, Marius Cristea va susține performance-ul „Time after Time”, în cadrul căruia va opera o suită de intervenții ireversibile asupra unei importante picturi din creația sa, o lucrare de nu mai puțin de șase metri pătrați, expusă anterior inclusiv într-o expoziție personală organizată la Academia Română. După ani de muncă, evenimente în cadrul cărora a fost expusă și așteptare, transformată în fragmente, aceasta va dobândi prin intermediul performance-ului, o nouă formă de existență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.