Iubitorii muntelui, ai iernii şi zăpezii sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu orele 10:00, la Dealul Sasului, în Dâmboviciora, la prima ediţie a  Festivalul “Amicii Zăpezii”.

Organizatori: Primăria Dâmbovicioara, prin Centrul de Informare şi Promovare Turistică, împreună cu Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi Argeş, având drept parteneri Şcoala Gimnazială Podu Dâmboviţei, Asociaţia Clubul Prieteniei şi ArtTour Romania.

„Noi suntem convinși că sportul este o condiție necesară pentru un stil de viață sănătos și, tocmai de aceea, nu ratăm nici o ocazie să facem miscare. Evenimentul nostru promovează mișcarea, spiritul de competiție și distracția. Se vor organiza probe de săniuș, schi și dans pe categorii de vârsta: 7-14 ani, 15-34 ani și peste 35. Pentru ca distracția să fie și mai mare, participanții la proba de dans vor purta în timpul probei costumul de schi.” anunţă organizatorii.

Festivalul va avea loc pe pârtia Dealul Sasului, DN73, comuna Dâmbovicioara.

Pentru cei interesați de transport pe ruta Pitești – Mioveni-Câmpulung- Dealul Sasului, se poate asigura mijloc de transport contra cost, cu condiția să se facă, până pe 3 februarie, minim 20 de rezervări.

Comments

comments