Sambata, 18 iulie, de la ora 21:00, Cinema Trivale aduce spectacolul lui Andre Rieu de la Maastricht.

Pentru unul dintre cele mai populare evenimente live de pe glob, Regele Valsului a pregătit o seară de neuitat, plină de umor, muzică şi emoţii pentru toate vârstele. Veţi fi fermecaţi de atmosfera spectacolului, și veți avea ocazia să trăiți experienţa unor splendide piese muzicale, a dansului, a râsului, sau a câtorva lacrimi de bucurie.

In direct din piata Vriithof din orasul sau natal, Maastricht, André si celebra sa Orchestra Johann Strauss, alaturi de multi alti invitati va oferi un spectacol de lumini, artificii si muzica.Adresandu-se fanilor din intrega lume André Rieu a spus “Sunt atat de incantat ca inca un concert din orasul meu natal, Maastricht va ajunge in cinematografe, in Iulie! Va fi un eveniment incredibil si va promit ca va fi o noapte muzicala, de neuitat. Daca nu puteti veni la Maastricht, venim noi la tine, in cinematograful vostru.”

Durata evenimentului este de aproximativ 3 ore, incluzand o pauza de 15 minute. Partile vorbite sunt in limbile engleza si olandeza (cu subtitrare in limba engleza)Seria evenimentelor va continua in luna septembrie cu principalele momente ale festivalului “George Enescu” transmise live la Cinema Trivale.

 

Comments

comments