SALVEZ CU POVEȘTI, o nouă campanie umanitară Salvați Copiii. Donați în favoarea copiilor prin SMS la 8847. Extinderea pandemiei cauzate de SARS-CoV-2 in Romania vulnerabilizeaza o data in plus pe cei 1.300.000 de copii care traiesc in conditii de saracie si excluziune sociala si ale caror drepturi la educatie, sanatate si siguranta trebuie garantate cu prioritate.

Pentru a limita consecintele negative ale marginalizarii lor si pentru a asigura resurse si instrumente suplimentare de interventie, in contextul in care activitatea in programele educationale, in scoli si gradinite nu mai este permis, Organizatia Salvați Copiii România da startul unei ample campanii umanitare, #SALVEZCUPOVESTI.

Prieteni atasati cauzei copiilor, artisti, scriitori, sportivi si altii, vor spune poveste dupa poveste, pentru a construi astfel o retea de suport pentru copiii aflati in risc, al caror acces la hrana, medicamente, servicii publice si povesti este ingreunat, daca nu chiar absent. Implicarea concreta a acestor oameni extraordinari presupune postarea de inregistrari video scurte cu citirea unei carti de povesti pentru copii, folosind conturile Salvati Copiii de Facebook si Instagram, precum si conturile proprii.

Campania #SALVEZCUPOVESTI va fi lansata de Andreea Esca si fiica sa Alexia Eram.

Povestea citita va putea fi spusa pana la capat atunci cand cauza copiilor vulnerabili va fi sustinuta de cat mai multi oameni prin trimiterea unui SMS la 8847.

Donatiile destinate copiilor pot fi facute si pe site-ul organizatiei Salvati Copiii:  www.salvaticopiii.ro/coronavirus/sustinerea-copiilor-vulnerabili

Inregistrarile video pot fi vazute pe www.instagram.com/salvaticopiiiromania, fiind insotite de hashtag-urile #SALVEZCUPOVESTI, #SAVEWITHSTORIES si #SalvatiCopiii.

Comments

comments