Salvator oricând, oriunde… Pompierul argeșean Adrian Stoenescu, martor la un accident pe centura Bucureştiului.

Pompierul argeșean Stoenescu Adrian, care este şi paramedic, a intervenit voluntar, în această dimineață, la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, între localităţile Dragomireşti şi Rudeni, judeţul Ilfov.

Subofițerul se afla în misiune, în trafic și mergea cu ambulanța SMURD la un service autorizat pentru remedierea defecțiunilor apărute la sistemul acustic, fiind martor la accident. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au rămas blocate.

Împreună cu șoferul autoutilitarei, salvatorul argeșean a intervenit și a extras în siguranță victimele, acordându-le primul ajutor, până la sosirea echipajelor ISU București-Ilfov.

Plutonierul major Stoenescu Adrian este comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni și face parte din familia pompierilor argeșeni din anul 2006.

„€Nu este pentru prima dată când personalul unității noastre dă dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, atât în timpul liber, cât și la serviciu. Comanda inspectoratului transmite felicitări colegului nostru și speră ca gestul său să fie un exemplu de urmat pentru semenii noștri” este mesajul conducerii ISU Argeş, publicat pe pagina de Facebook a inspectoratului.

Comments

comments