SALUBRITATE 2000 SA: Programul de colectare a deșeurilor în zilele de sărbătoare națională, în Pitești

0
83

SALUBRITATE 2000 SA: Programul de colectare a deșeurilor în zilele de sărbătoare națională, în Pitești. În zilele de marți, 30 noiembrie 2021, și miercuri, 1 decembrie 2021, activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.

Operatorul Salubritate 2000 S.A. recomandă utilizatorilor să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare, în cazul în care marți și/sau miercuri (30 noiembrie, respectiv 1 decembrie) este zi de colectare.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-COV-2, precum și pentru protejarea atât a personalului serviciului de salubrizare, cât și a utilizatorilor, abonații casnici sunt rugați să întreprindă măsuri de dezinfectare a mânerelor de prindere a pubelelor, atât înainte de a fi scoase la poartă, cât și după trecerea echipajelor.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248 636 535, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here