Salubritate 2000 SA: Colectarea separată a deșeurilor – primul pas spre procesul de reciclare!

„Continuăm acțiunile de informare și conștientizare a utilizatorilor serviciului de salubrizare, cu privire la modul de colectare separată a deșeurilor. Afișe informative sunt lipite la scările de bloc din oraș, fiind, de asemenea, distribuite și materiale informative în căsuțele poștale.
Prin aceste demersuri, se urmărește creșterea gradului de informare și conștientizare a populației privind gestionarea corespunzătoare a deșeurilor și dezvoltarea permanentă a activității de colectare separată.
Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare” anunță Salubritate 2000 SA.
Deșeurile reciclabile sunt deșeurile care pot constitui materie primă într-un proces de producție pentru obținerea produsului inițial sau a altora:
● Hârtie/carton – containerul ALBASTRU sau inscripționat corespunzător;
● Plastic/metal – containerul GALBEN sau inscripționat corespunzător;
● Sticlă – containerul VERDE sau inscripționat corespunzător.
Deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal și sticlă pot fi aduse și în centrul de colectare a deșeurilor situat în Pitești, str. Dârzu nr. 12C sau în punctul de depozitare temporară din Târgul din Vale nr. 25.
Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii!
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.