Salubritate 2000 S.A. lucrează normal de 1 iunie!

0
26
Salubritate 2000 S.A. informează utilizatorii serviciului de salubrizare că în ziua de marți, 1 iunie 2021, activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.
Operatorul recomandă abonaților casnici ca, în cazul în care marți, 1 iunie, aceștia au zi de colectare, să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare.
În vederea stopării și limitării răspândirii virusului SARS-COV-2, precum și a protejării personalului serviciului de salubrizare și a utilizatorilor, astfel încât activitatea să nu fie afectată și operatorul să asigure continuitatea serviciului în condiții optime, abonații casnici sunt rugați să întreprindă măsuri de dezinfectare a mânerelor de prindere a pubelelor, atât înainte de a fi scoase la poartă, cât și după trecerea echipajelor.
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here