SALROM a creat un condiment cu 20% cimbru și 80% sare gemă extrasă din munții românești

Societatea Națională a Sării mărește gama de servicii şi produse printr-un amplu program de investiţii ce are ca scop creșterea competitivității companiei.

În gastronomia românească ierburile și mirodeniile ocupă un loc important, iar mâncărurile robuste își dezvăluie secretele celor deschiși să le descopere fie acasă, la restaurant sau în Punctele Gastronomice Locale.

Nelipsit în multe dintre bucatele noaste tradiționale cimbrul este un condiment care dă o savoare aparte oricărui preparat, de la ciorbe la fripturi, cartofi , orez sau paste. Acesta poate fi folosit ca adaos și la mâncărurile de fasole, mazăre şi alte plante cu păstăi.

SALROM a creat un condiment cu 20% cimbru și 80% sare gemă extrasă din munții noștri pe care îl găsiți pe rafturile marilor magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.