Salonul Attractif a intrat în al 9-lea an de viaţă, fiind unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate saloane din oraşul Piteşti, iar despre acest lucru am stat de vorbă cu hair stylist-ul Gabi Cătulescu:
“O caracteristică importantă a salonului nostru, la care eu ţin foarte mult, este atmosfera relaxată şi liniştită în care reuşim să ne desfăşurăm activitatea de cele mai multe ori, asigurând clientelor intimitate, atenţie deosebită, relaxare, putând astfel să se distanţeze pentru câteva ore de stresul cotidian.
Realizarea acestui ambient de lucru are la bază o bună organizare a programărilor şi respectarea cu stricteţe a timpului de lucru, astfel încât nu apare situaţia ca în salon clientele să îşi aştepte rândul şi să se intercaleze cu alte cliente care beneficiază de aceleaşi servicii.

Ca obiectiv permanent, lucrăm la îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi punerea la dispoziţia clientelor a unor produse cu eficienţă garantată. În ceea ce priveşte produsele din segmentul de coafor avem ca obiectiv, îndeplinit, de altfel, în proporţie de 75-80%, utilizarea de produse care să nu conţină agenţi chimici nocivi cum ar fi parabenii, sulfaţii, reziduurile petroliere, amoniac etc.
O altă preocupare importantă a noastră, a fost, pe toată perioada crizei economice şi este în continuare, menţinerea nivelului preţurilor foarte apropiat de cel din 2009, ceea ce am şi reuşit.
La capitolul proiecte, vreau să vorbesc mai mult despre partea de coafor de care mă ocup în mod direct, şi aici, în special, despre un proiect pe care l-am început acum un an, în zona de educaţie sub denumirea FIT CUT EDUCATION. Acest proiect educaţional presupune o serie de cursuri de perfecţionare în tunsoare adresate stiliştilor la început de drum, cu pregătire medie şi chiar celor mai experimentaţi.

Această idee a pornit dintr-o pasiune şi dintr-o nevoie existentă pe piaţă, în ceea ce priveşte accesul la cursuri de perfecţionare care îţi oferă efectiv partea teoretică susţinută de explicaţii şi demonstraţii practice pentru a înţelege cât mai bine fenomenul acesta atât de complex al tunsului.
Inspiraţia mea a venit din experienţa proprie traită de-a lungul anilor la nenumăratele cursuri şi seminarii la care am participat la nivel naţional, cât şi internaţional, fiind prezent la cursurile unora dintre cele mai mari academii ale lumii, cum ar fi Vidal Sassoon, HOB Education, Mazella&Palmer.
Pe scurt, am încercat să creez nişte module de curs exact aşa cum mi-aş fi dorit să-mi fie prezentate ca şi cursant, eliminând prin explicaţii amănunţite orice nelămurire care poate apărea pe parcursul unui astfel de curs. Este un proiect de suflet care sper să se dezvolte treptat, fără să-mi afecteze, bineînţeles, activitatea din salon.
În încheiere, aş dori să revin la subiectul Attractif, pentru a transmite din partea întregii echipe un gând bun şi mulţumiri clientelor noastre actuale şi viitoare la început de primăvară.”

Salon Attractif, str. Craiovei, nr. 48, Pitesti, telefon: 0248.224.478

Comments

comments

DISTRIBUIȚI